Värmekameror för smartphone

Pressmeddelande från Tura Scandinavia:
Seek Thermal utvecklar och producerar högkvalitativa och prisvärda värmekameror. Tura introducerar nu två modeller av värmekameror för både Android och iOS. En med en detekterad räckvidd på mellan 20 cm till 500 meter och en på mellan 20 cm till 300 meter.

Kameran detekterar infrarött ljus som alla objekt avger och kameran använder data från mer än 32000 termiska pixlar för att skapa en synlig bild på din smartphone vilket gör att den kan användas både i dagsljus och i totalt mörker.

En värmekamera har flera användningsområden. De ger säkerhet och trygghet vid hemmet, vid friluftsliv och camping, vid jakt men även vid båtliv för att upptäcka och lokalisera skadliga föremål i vattnet på natten. Djurägare kan lokalisera bortsprungna djur på natten eller vid dåliga ljusförhållanden.

Men det är även ett bra arbetsredskap. Du kan upptäcka vattenskador, saknad isolering, luftläckage och göra energibesiktningar för att reducera kostnader. Elektriker kan identifiera elektriska kortslutningar, lösa ledningar och andra säkerhetsrisker. Seek Thermal distribueras av Tura Scandinavia AB.

Nyhetsarkiv