Högupplösta 32-tummare

AOC har introducerat två nya 32-tumsskärmar med UHD- och QHD-upplösning. Båda modellerna - U3277PQU med 3840 x 2160 pixlars AHVA-IPS-panel och AOC Q3277PQU med 2560 x 1440 pixlars AMVA-panel - kombinerar högupplöst bild med en extra stor skärm för att ge hemanvändare och proffs superdetaljerade bilder och extra skärmutrymme. Tack vare Flicker FRR-teknik skall skärmarna även vara behagliga för ögonen.

Båda de nya modellerna har 100 procent sRGB-färggamut (8-bit+FRC, 1 miljard färger) samt vidvinkelfunktion och hög maxljuskapacitet (U3277PQU: 350 cd/m², Q3277PQU: 300 cd/m²). Tack vare detta kan många olika typer av användare, såsom ambitiösa hemanvändare, fotografer, designers och andra professionella användare, få skarpa bilder med levande färger, samt ett extra stort skärmalternativ för visning av flera applikationsfönster eller annat innehåll samtidigt, anger företaget.

Skärmarna kan hängas på väggen med VESA 100 x 100-hängare, eller sammankopplas med den tillhörande skrivbordsfoten, som har en mängd möjliga vinkel- och inställningsalternativ (höjdinställning upp till 180 mm, samt sväng- och vinklingsfunktion åt alla håll).

Monitorerna är även mångsidiga när det kommer till uppkopplingsalternativ, med DisplayPort, HDMI (MHL för sammankoppling för och laddning av mobiltelefoner och surfplattor), DVI, VGA och USB 3.0 för dataöverföring eller laddning av USB-enheter. U3277PQU har även HDMI 2.0-koppling för smidig UHD-videouppspelning med upp till 60 bilder per sekund.
Etiketter: aoc

Produktnyhetsarkiv