TomTom & Uber Driver App

Pressmeddelande från TomTom:
TomTom (TOM2) har tecknat ett mångårigt avtal för att leverera kart- och trafikdata till Uber Driver App.

TomToms detaljerade kartor i kombination med trafikinformation av världsklass gör att ankomsttiden kan beräknas med hög exakthet. Detta gör resan smidigare i mer än 300 städer världen över.

– Det känns väldigt roligt att leverera GPS-data till Uber. TomTom är en oberoende kartleverantör med en plattform anpassad för framtiden. Vi är en pålitlig partner med en innovativ och framtidssäkrad teknologi, för både bilindustrin och konsumentmarknaden, säger Charles Cautley, Managing Director Maps & Licensing på TomTom.

– Vi ser fram emot att arbeta med TomTom, en ledande aktör inom kartor och navigation. Deras kart- och trafikdata kommer göra att vi även i framtiden kan bidra till att säkerställa att våra chaufförer får den hjälpen vart de än befinner sig, säger Matt Wyndowe, Head of Product Partnerships Uber.
Etiketter: tomtom uber

Nyhetsarkiv