Spänning i varje kurva

BenQ har utökat sitt gamingerbjudande med XR3501, en välvd 35-tumsdisplay (med 2560 x 1080 pixlars upplösning) som skall göra det möjligt att kasta sig in i racingspel som aldrig förr. Black eQualizer och den snabbaste uppdateringsfrekvensen som finns tillgänglig idag, 144Hz, skall skärmen ge den ultimata och mest högpresterande racingupplevelsen, och med sina 35 tum låter den användaren känna spänningen i varje kurva.

Den välvda formen är designad för att täcka in spelarens hela synfält, så att all action även uppfattas i periferin, eliminera alla externa störningar och skapa en äkta real-world-upplevelse, allt för att göra det lättare att hänge sig åt spelet, anger BenQ.

Dålig synlighet under mörka sekvenser kan kosta även den mest begåvade gamer hela loppet, varför XR3501 har en inbyggd Black eQualizer färgmotorteknologi som ljusar upp i mörka scener utan att överexponera de ljusa delarna i bilden, berättar BenQ.

BenQ XR3501 levereras med tre Special Gaming Presets, framtagna av professionella spelare – en för bilracingspel och två för FPS-spel (First Person Shooting). Varje förinställning går att finjustera.
Etiketter: benq

Produktnyhetsarkiv