USB-laddare för tio enheter

Sandberg Master Charger Pro är en stor laddare med inte mindre än tio USB-laddningsuttag, som var och en klarar av att ladda en iPad med full laddningshastighet.

Laddaren har alltså tio utgångar med 5V/2,4A (laddaren är 156 x 109 x 33 mm stor).

– Jag har fyra barn, och allihop har surfplattor, mobiltelefoner, kameror och mediespelare. Tio portar kan till och med vara i underkant om alla vill ladda sina enheter samtidigt. Därför inriktar vi oss även på privatpersoner. Rent miljömässigt är det också bättre att ha en enda laddare i stället för tio stycken, eftersom de drar ström även i standby-läge. Och när det gäller säkerheten innebär dockningsstationen också en fördel jämfört med att ha splittrar med alla möjliga små laddare sittande i dem, säger Martin Hollerup, VD Sandberg A/S.
Etiketter: sandberg

Produktnyhetsarkiv