Nordens första LG-butik

Pressmeddelande från LG:
Den 12 november öppnade dörrarna till Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia i Solna utanför Stockholm. I samband med invigningen öppnade LG Electronics sin första konceptbutik i Norden, där konsumenter kommer att kunna uppleva det senaste inom teknik och hemmaunderhållning. Butiken är en pop-up store som kommer att vara öppen i Mall of Scandinavia från och med invigningen till och med slutet av januari 2016.

– Det känns väldigt spännande att få möjlighet att i egen regi visa upp några av våra absolut bästa produkter i den premiummiljö som nya Mall of Scandinavia erbjuder. Jag hoppas att alla konsumenter som besöker oss ska bli både inspirerade och imponerade av våra senaste TV-apparater och smartphones. Vi kommer också att ha fantastiska erbjudanden specifikt för kunder som köper en LG-produkt i vår konceptbutik, säger Andreas Thiel, Nordic Trade Marketing Specialist på LG Electronics.

I LG:s konceptbutik kommer konsumenter att kunna se, testa och köpa utvalda produkter ur LG:s premiumsortiment inom hemmaunderhållning, mobiltelefoni och wearables. Bland höjdpunkterna märks bland annat LG:s nya 4K OLED-TV-modeller EG960V och EF950V, den imponerande 105-tums TV-modellen 105UC9, den senaste smartphone-modellen i Googles Nexus-serie, Nexus 5X och den smarta och stilrena smartklockan Watch Urbane.

Konceptet har skapats tillsammans med kommunikationsbyrån Brand Experience Scandinavia.
Etiketter: lg mall of scandinavia

Nyhetsarkiv