Media Markt önskar en Merry Techie Christmas

Pressmeddelande från Media Markt:
Att Media Markt älskar teknik är ingen hemlighet. I årets julkampanj, signerad Lowe Brindfors, öppnas dörren till en sagolik tomteverkstad där tekniken spelar en central roll. I åtta filmer får vi följa med tre nissar på ett äventyr som tar fart inför Black Friday och som håller i sig ända in i mellandagsrean.

– Media Markt vet att teknik gör allting bättre. Därför vill vi i år visa svenska folket hur mäktig julen kan bli. Med konceptet Merry Techie Christmas utmanar vi gamla traditioner med ny teknik - från formen på våra pepparkakor till hur vi väljer att slå in våra paket, säger Tim Scheibel, Art Director på Lowe Brindfors.

– I årets julkampanj tar vi julen till en ny nivå där vi visar kunderna att vi är destinationen för julens hårdaste klappar. Utöver reklamfilmerna kommer julkampanjen även att bjuda på en tävling där en lycklig vinnare får möjlighet att vinna hela sin önskelista. Vi har också en specialframtagen mobilsajt i form av en magisk julkula där man kan skaka fram tips på årets bästa hårda julklappar. Dessutom kommer fler spännande aktiviteter att lanseras under de närmaste veckorna, säger Mia Lund Hanusek, Marketing Director på Media Markt.

Den integrerade kampanjen kommer att tas ut i såväl reklam, pr som digitalt och i egna kanaler med start den 9 november.
Etiketter: media markt

Nyhetsarkiv