Parrot öppnar pop-up store

Pressmeddelande från Parrot:
Besökare till Skandinaviens största köpcentrum, Mall of Scandinavia, kan uppleva Parrots produkter i deras pop-up store som öppnar den 12 november 2015 fram till 12 januari 2016.

Nedräkningen till premiäröppningen av Skandinaviens största köpcentrum har börjat. Den 12 november slår Mall Of Scandinavia upp portarna för besökare. Samma dag öppnar franska företaget Parrot en 32 kvadratmeter stor pop-up-butik i köpcentrumet. I en ljus och luftig lokal kan besökare uppleva och köpa en rad produkter från Parrot, såsom drönare, minidrönare och trådlösa hörlurar.
Det kommer även att varje halvtimma pågå produktdemon på en demonstrationsyta, som skyddas av ett omslutande nät där besökare kommer att kunna se koreografier med Parrot Minidrones och Bebop drone. Genom FPV-glasögon är det även möjligt att följa en Bebop-drönare som flyger på hög höjd, samtidigt som man kontrollerar eller styr dess vinkel med hjälp av en Skycontroller, som är en RC-liknande fjärrkontroll framtagen till Bebop.

För ljudintresserade lanseras också den nyaste generationen trådlösa hörlurar: Parrot Zik 3. De högklassiga hörlurarna ger perfekt ljud med USB, kommer i nya färger, förbättrad design, trådlös laddning, brusreducering och kan dessutom testas i butiken.
Etiketter: parrot

Nyhetsarkiv