12,9-tums iPad Pro kommer nu

Pressmeddelande från Apple:
Apple har meddelat att iPad Pro kan beställas online från och med onsdagen den 11 november på Apple.com/se och att den börjar säljas på Apple Store och hos utvalda Apple återförsäljare senare i veckan. Apple Pencil och Apples nya Smart Keyboard, som ger oöverträffad precision och funktionalitet på iPad, kan också beställas från och med onsdag.

– Det inledande gensvaret på iPad Pro från apputvecklare och kunder har varit otroligt och vi är glada över att få ut iPad Pro till kunder runtom i världen den här veckan. iPad Pro är vår kraftfullaste iPad någonsin och ger användarna ännu större möjligheter att skapa fritt och arbeta effektivt, tack vare den storslagna 12,9-tums Retina-skärmen, ett kraftfullt 64-bitars A9X-chip samt banbrytande Apple Pencil och nya Smart Keyboard. Det ska bli kul att se vad de hittar på med iPad Pro, säger Philip Schiller, Apples vice VD på Worldwide Marketing.

Nya, större iPad Pro har en imponerande 12,9-tums Retina-skärm med 5,6 miljoner pixlar, den mest avancerade skärmen någonsin på en iOS-enhet och banbrytande prestanda tack vare det nya 64-bitars A9X-chippet som är i klass med de flesta bärbara PC-datorer. Den är tunn och lätt, med samma batteritid på 10 timmar som användarna redan vant sig vid och förväntar sig av iPad. Apple Pencil för iPad Pro gör det förbluffande smidigt och naturligt att rita och skissa och användarna kan skapa detaljerade illustrationer och 3D-designer med otrolig precision.

Tack vare den inbyggda Lightning-kontakten på Apple Pencil går det snabbt och lätt att parkoppla och ladda den. Apples nya Smart Keyboard är ett tåligt tangentbord i full storlek som enkelt kan tas med överallt och som ger ännu fler funktioner på iPad Pro. Smart Keyboard ansluts via den innovativa Smart Connector-porten på iPad, vilket innebär att det inte behövs något separat batteri, av/på-reglage eller Bluetooth-parkoppling.

iPad Pro har redan inspirerat utvecklare till att skapa nästa generation avancerade appar för allt från produktivitet, design, illustrering, teknik och medicin till utbildning, spel och underhållning.
Etiketter: apple ipad

Nyhetsarkiv