Trådlösa tangentbord för smart-TV

Som ägare av en Smart-TV har man tillgång till en mängd program och funktioner, vilket exempelvis gör det möjligt att spela upp musik, strömma TV-innehåll och surfa på webben direkt på skärmen. Och för att dra full nytta av sin Smart TV behöver man ett tangentbord, menar Rapoo, som lanserat två trådlösa och användarvänliga tangentbord, speciellt utvecklade för Smart TV.

Med Rapoo E2800P och kompakta E2700 kan man enkelt och snabbt surfa, bläddra, byta kanal, höja eller sänka volymen och få ut mycket mer av sin Smart TV, anger företaget.

Med de nya Rapoo Smart-TV tangentborden behöver man inte den traditionella musen, eftersom båda modellerna har Smart Touch-Area, en integrerad pekplatta med vilken man också kan zooma och utföra andra åtgärder där man vanligtvis nyttjat en mus.

Båda tangentborden är trådlösa och tillverkade i aluminium och borstat stål, så att de skall passa in i alla miljöer. Rapoo E2800P och E2700 finns redan i butik och är kompatibla med alla populära Smart-TV-apparater på marknaden från Samsung, LG och andra välkända varumärken.

Rapoo E2800P är ett fullstort och trådlöst 5GHz-tangentbord med inbyggd Smart Touch Area. Rapoo E2800P har aluminiumhölje, medan styrplattan är täckt med glas. Det har laddningsbara batterier och finns i svart eller vitt.

Rapoo E2700 är ett kompakt och tunt (endast 5,6mm) trådlöst 2,4GHz-tangentbord som även det har Smart Touch Area. Batterierna anges klara upp till fyra månaders användning, och det finns i svart.
Etiketter: rapoo

Produktnyhetsarkiv