Sonos nya flaggskepp

Pressmeddelande från Sonos:
Den nya Play:5 levererar en lyssnarupplevelse som ligger närmare än någonsin tidigare hur varje ljudspår lät när det spelades in i studion.

Byggd med sex synkroniserade, specialdesignade högtalarelement, skapar högtalarens tre mid-woofers ett jämnt mellanregister och en djup och kraftfull bas, och tre diskanter levererar kristallklara höga toner oavsett volym. Konfigurationen skapar en ljudbild som är betydligt bredare än väntat från en enda högtalare, och skapar ett ljud som fyller rummet med en precis separation mellan sång och instrument.

Designen passar perfekt för såväl dagens hem som framtidens, där estetiken hos Play:5 eliminerat komplexiteten och helt fokuserat på själva högtalaren. Funktionellt har varje detalj betydelse, även placeringen av de närapå 60000 individuellt borrade hålen i grillen och de noggrant utvalda materialen som varje del består av.

De nya touchkontrollerna erbjuder ett intuitivt och enkelt sätt att spela, pausa, ändra volymen och byta spår. Play:5 kan ställas både horisontellt eller vertikalt och som tillsammans med Trueplay-justering, innebär ett ljud som är bäst i klassen oavsett placering och rum. Smarta sensorer ser även till att touch-kontrollen anpassas, så volymknappen alltid pekar uppåt.

Play:5 är tillgänglig i matt svart och matt vit finish och börjar säljas den 20 november i USA, och den 25 november i övriga länder.
Etiketter: sonos

Nyhetsarkiv