Skydd mot nyfikna

Behöver du lite privatliv när du använder din smartphone eller surfplatta? Med Panzer Premium Privacy Glass blir din skärm osynlig för alla utom dig, anger Panzer, som lanserat Premium Privacy Glass som det perfekta skyddet mot nyfikna ögon i flygplan, bussar eller tåg – eller när man använder betalningslösningar såsom BankID eller Swish.

Panzer Premium Privacy Glass är ett skärmskydd som parerar nyfikna ögon tack vare det aktiva filtret som mörkar skärmen när man vänder enheten. Enbart direkt framifrån kan man se vad skärmen visar.

Betalningslösningar online vinner terräng i svensk detaljhandel och var femte konsument har gjort inköp med sin mobiltelefon under det senaste kvartalet, enligt Svensk Digital Handel, E-barometern Q1 2015. Och trenden lär obevekligt sprida sig till andra kedjor och sektorer, vilket gör en produkt som Panzer Premium Privacy Glas intressant.

Panzer Premium Privacy Glass inte bara skyddar information och data, exempelvis när man betalar för matinköp i snabbköpet eller skickar känslig e-post från flygplansstolen, produkten ger också ett effektiv skärmskydd genom att vara tillverkat av äkta, härdat glas, anger företaget.

Panzer Premium Privacy Glass anges vara nio gånger hårdare än vanligt glas, vilket skall göra det extremt resistent mot repor (150 procent mer reptåligt än stål), stötar och slag. Panzer Premium Privacy Glass är för närvarande tillgänglig för Apple iPhone 6/6 Plus och Apple iPad Air 1/2.
Etiketter: panzer

Produktnyhetsarkiv