Föreläsningar i Nikons monter på Fotomässan

Pressmeddelande från Nikon:
Följ med bakom kameran då några av världens främsta fotografer och bloggstjärnor berättar om hur de använder kameran i sitt arbete. Emmy-nominerade filmskaparen och fotografen Pieter ten Hoopen, världskända naturfotografen Mattias Klum och bloggdrottningen Janni Delér är några av profilerna som föreläser i Nikons monter under Fotomässan i Älvsjö 6-8 november.

Under mässan kan besökarna också träffa den prisbelönade sportfotografen Joel Marklund, naturfotografen Staffan Widstrand och Martin Edström känd för sina nyskapande och interaktiva storytellingverktyg som 360-gradersreportage. På plats i montern finns även bloggstjärnorna Janni Delér, Lisa Olsson och Julian Hernandez som berättar om hur de har blivit några av skandinaviens största lifestylefotografer.

– Intresset för foto är större än någonsin – mängder med bilder laddas upp och delas på sociala medier varje dag. Det är upp till oss och resten av fotobranschen att attrahera alla fotointresserade med spännande produkter och tjänster. Därför är det av yttersta vikt att det finns ett forum som Fotomässan som uppmuntrar både entusiaster och en bredare målgrupp att utveckla sitt fotograferande och inspireras av andra fotografer, Peter Lundin, General Manager, Sales and Marketing, Nikon.

I Nikons monter kan aspirerande fotografer delta i Nikon School Intro där fotografen Peter Eriksson delar med sig av värdefulla råd om hur man tar bättre bilder med sin systemkamera. Under mässan erjuder Nikon även gratis Check&Clean där besökarna kan lämna in sin systemkamera för rengöring samtidigt som de besöker mässan.
Etiketter: nikon fotomässan

Nyhetsarkiv