Boxer blir tjänsteleverantör i fem nya kommuner

Pressmeddelande från Boxer:
Boxer har tecknat ett avtal med Teracom AB som kommunikationsoperatör om att leverera tjänster över fiber i fem nya kommunala stadsnät. Från och med 1 november kan Boxer erbjuda cirka 8000 hushåll i Arvidsjaur, Gällivare, Jokkmokk, Kiruna och Pajala TV, bredband och telefoni.

– Boxer jobbar hela tiden för att ge fler möjlighet till bra bredband och friare TV-tittande, därför är det roligt att vi nu kommer kunna erbjuda telefon, fiber och TV till fler boende i dessa fem kommuner, säger Jonas Lönnquist, VD Boxer.

Boxer erbjuder som enda leverantör TV via antenn och via fiber, på så sätt kan tittarna få tillgång till TV i princip oavsett var de befinner sig.

– Boxer ska ha TV för alla, överallt och när tittarna vill ha det. Därför har vi lanserat TV via fiber, och dessutom ingår titta överallt via Boxers app i alla våra paket, oavsett om du som kund använder antenn eller fiber, säger Jonas Lönnquist.
Etiketter: teracom boxer

Nyhetsarkiv