Ny NetOnNet Lagershop

Pressmeddelande från NetOnNet:
Den 23 oktober öppnade NetOnNet ytterligare en Lagershop, denna gång i sin egen hemstad Borås. Lagershopen, som är en av femton i Sverige, öppnades i Viared strax utanför Borås.

– Efter 13 år på Bocksajögatan i Borås har vi vuxit ur våra lagerhyllor och i samband med att centrallager och huvudkontor flyttar till Viared öppnar vi även upp en ny Lagershop, med plats för ännu mer hemelektronik. I samband med nyöppningen stängs också den gamla på Bockasjögatan. Vi är väldigt förväntansfulla över vår nya Lagershop i Viared och det känns väldigt kul att erbjuda alla i regionen en ny större Lagershop att handla i, säger Harald Ennen, VD på NetOnNet.

NetOnNet Lagershop är ett unikt handelskoncept med försäljning direkt från lagerhyllan. Istället för en stor mängd säljpersonal, finns internetuppkopplade datorer utplacerade i Lagershopen med tillgång till hela sortimentet med pris och produktinformation.

– Vårt koncept bygger på självbetjäning så att kunderna gör en stor del av jobbet själva. Det är därför vi kan hålla samma låga priser i Lagershopen som på Internet, säger Harald Ennen.

NetOnNet har sedan tidigare femton Lagershopar belägna i Borås, Ullared, Malmö, Stockholm/Veddesta, Stockholm/Slagsta, Göteborg, Kalmar, Örebro, Linköping, Helsingborg, Uppsala, Västerås, Umeå, Kristianstad och Jönköping.
Etiketter: netonnet

Nyhetsarkiv