Multifunktionshögtalare med Bluetooth

Creative har lanserat en trådlös Bluetooth-högtalare utvecklad för aktiva användare på resande fot. Trots den lilla storleken och låga vikten är Sound Blaster Free fullmatad med funktioner och levererar ett kraftfullt ljud som låter dig lyssna på din favoritmusik på full volym, oavsett var du befinner dig, anger företaget.

Sound Blaster Free är det senaste tillskottet i Creatives Sound Blaster-serie. Denna flerfunktions Bluetooth-högtalare är robust och tål vattenstänk. Sound Blaster FRee kan antingen ställas vågrätt för ett brett stereoljud, eller lodrätt så att ljudet levereras med 360 graders spridning. Tack vare specialjusterade neodymiumelement och dubbla passiva radiatorer kan Sound Blaster Free fylla rummet med ljud från hela frekvensomfånget, inklusive kraftfull bas, trots att den är liten nog att få plats i väskan, anger Creative.

– Vår nya högtalare gör att alla kan uppleva musik från sina smarta enheter och dela de ögonblicken med vänner och familj, oavsett var de är. Det har varit vårt mål att kombinera flera funktioner i samma högtalare, så man kan lyssna på musik, dela den med vänner och ändå kunna besvara samtal, berättar Low Long Chye, general manager för Sound Blaster Audio hos Creative.

Högtalaren fungerar som högtalartelefon med handsfree inkopplat, och om man blir uppringd medan musiken spelar justeras volymen automatiskt tills samtalet är slut.

Det finns flera olika sätt att ansluta musikkällor till högtalaren: Via Bluetooth till mobiltelefon eller surfplatta, via USB till PC och Mac eller via AUX-ingång till analoga källor.

Sound Blaster Free har även en inbyggd MP3-spelare som låter användaren spela upp musik direkt från microSD-kort upp till 32GB.
Etiketter: creative

Produktnyhetsarkiv