Kaknästornet lyser rosa

Pressmeddelande från Teracom:
Teracom AB är med och färgar Sverige rosa. Under perioden 23-30 oktober kommer Kaknästornet lysa rosa i höstmörkret. På detta sätt uppmärksammar Teracom AB kampen mot cancer i allmänhet och bröstcancer i synnerhet.

– Varje dag får cirka 20 kvinnor besked om att de har bröstcancer. En hemsk sjukdom som drabbar de som insjuknar, men också deras nära och kära. Genom att tända upp Kaknästornet i rosa för att påminna om att en insamling pågår just nu och förhoppningsvis bidrar vi till att öka medvetenheten om arbetet mot cancer, säger Åsa Sundberg, koncernchef Teracom Boxer Group.

Den 27 oktober sänds Cancerfondens TV-gala Tillsammans mot cancer från Cirkus i Stockholm. Galan visas på Sjuan och TV4 Play. Under galan kan du som tittar, bland annat, bli månadsgivare och stötta Cancerfondens arbete under hela året.

Kaknästornet invigdes 1967 och har sedan dess varit en symbol för radio och TV i Sverige. Från november 2013 har tornet lyst upp under mörka kvällar och nätter. Den miljövänliga LED-belysningen gör det möjligt att lysa upp tornet i en massa olika färgnyanser. Tidigare har Kaknästornet fått bada i färg vid olika tillfällen, till exempel Prideveckan och internationella radiodagen men även jul och påsk.
Etiketter: teracom

Nyhetsarkiv