Norton förbättrar skyddet

Pressmeddelande från Symantec:
Norton by Symantec har meddelat förbättringar på sin prisbelönta tjänst, Norton Security, för att ge konsumenterna möjlighet att välja tjänst som matchar deras individuella säkerhetsbehov. Med skydd i realtid över flera plattformar, inklusive Windows 10, levererar Norton ett nytt proaktivt skydd mot noll-dagars-sårbarheter.

Med optimerade motorer motarbetas även sofistikerade attacker som ransomware och falska webbplatser. De tre nya tjänstevarianterna backas upp av Nortons Virus Protection Promise som erbjuder en 100 procentig pengarna-tillbaka-garanti.

– Internetbrottslighet är en lukrativ verksamhet som fortsätter att växa. Varje dag ser vi internetbrottslingar som ständigt använder nya verktyg i sina försök att stjäla konsumenternas personuppgifter. Med mer än en miljon nya varianter av elak kod som upptäcks varje dag och spridningen av ransomware och noll-dagars-exploatering, har hotet mot konsumenterna aldrig varit större. Det är viktigt för dem att vidta åtgärder för att skydda sin personliga information och sin identitet, säger Nick Shaw, General Manager, Norton Business Unit, Europa, Mellanöstern och Afrika.
Etiketter: symantec norton

Nyhetsarkiv