Gameband med Minecraft

Gameband + Minecraft är det första bärbara, elektroniska Minecraft-tillbehöret någonsin, och det lanseras som en snygg och stilren produkt som gör det möjligt att bära med sina Minecraft-världar och spela Minecraft var som helst, när som helst och på vilken dator som helst.

Gameband är skapat av Now Computing, tillsammans med Mojang, för att Minecraft-spelare enkelt ska kunna ta med sig sina Minecraft-världar, data och inställningar var de än går. Gameband + Minecraft backas även upp mot Now Computings servrar när det används.

– Hela idén till Gameband kommer från spelarna själva. Spelarna letar efter en lösning för att enkelt kunna ta sina spelupplevelser med sig. Minecraft spelare lägger ner stor tid och energi i sitt skapande och Gameband + Minecraft låter dem enkelt koppla in och få tillgång till hela sin Minecraft upplevelse vart de än går, säger Feargal Mac Conuladh, VD för Now Computing.

Gamebands LED-display är utrustad med PixelFurnace, en app som låter användaren anpassa sitt Gameband med personliga meddelanden, bilder och animationer som man skapar och delar med vänner på PixelFurnace webbplats. Man kan även välja att använda Gameband som en klocka eller kalender.

– Vi har spenderat många år att ta fram en rad produkter som ger spelare nya sätt att interagera med Minecraft, och Gameband passar perfekt. Det är en unik produkt. Den Redstone-inspirerade designen ser riktigt häftig ut. Så det är även ett roligt sätt för spelare att visa lite Minecraft kärlek på handleden. Men Gameband är mycket mer än så. Den erbjuder en riktigt cool funktion. Att du kan bära dina världar med dig från dator till dator. Jag är verkligen stolt över att ha arbetat med det här. Och är säker på att spelarna kommer gilla produkten, säger Vu Bui, COO på Mojang.
Etiketter: mojang now computing

Produktnyhetsarkiv