Skärmaskin för hemmabruk

Skärmaskinen för hemmabruk har fått en renässans och det blir allt mer populärt att köpa storpack och skiva hemma i de storlekar man önskar, anger Severin, som menar att varor som kött, ost och bröd blir som godast när det skärs upp färskt och fräscht. Severins skärmaskin anges vara en perfekt hjälpreda för den moderna människan som vill ha det bästa.

Produkter som patanegraskinka, serrranoskinka och andra charkuterier kan med fördel skäras i fina, tunna skivor. Därför skickar Severin med en slät skärklinga för finskärning tillsammans med den taggiga för bröd och annat som kräver grövre skärning. Den släta skivan är även perfekt om man vill skära upp den resterande rostbiffen som smörgåsmat dagen efter.

Skärmaskinen är tillverkad i robust metallutförande, har steglös inställning från 0 till 15 mm, släde med fingerskydd och resthållare samt sugfötter för stadig användning. Effekten är cirka 180 W.
Etiketter: severin

Nyhetsarkiv