Epson & Hi-Fi Klubben

Epson och Hi-Fi Klubben har ingått ett nytt partnerskap som innebär att hela Epsons sortiment av hemmabioprojektorer kommer säljas i samtliga Hi-Fi Klubbens 28 butiker i Sverige.

Från Umeå i norr till Malmö i söder kommer kunderna få den expertis och hjälp de behöver för att välja projektorer som möter de behov och krav de har på sin hemmabioupplevelse, anger företagen. Partnerskapet ingicks i mitten på september och projektorerna finns tillgängliga i Hi-Fi Klubbens butiker nu under oktober.

– Vi på Epson har sedan länge hoppats på ett partnerskap med Hi-Fi Klubben och är mycket stolta och glada över att en av Sveriges mest kompetenta och erfarna ljud- och bildåterförsäljare nu väljer att ta in våra produkter i sitt sortiment. Oavsett om kunderna söker en instegsmodell eller en high-end projektor känner vi oss väldigt trygga i att Hi-Fi Klubbens expertmedarbetare kommer vägleda dem rätt, säger Peter Settling, Channel Sales Manager på Epson Sverige.

– Vi på Hi-Fi Klubben säljer bara handplockade produkter som vi själva tror på och vet håller den kvalitet som vi lovar kunderna. Det känns därför väldigt kul att nu kunna addera Epsons projektorer till vårt sortiment och låta våra entusiastiska och kompetenta medarbetare guida kunden rätt för att få den optimala hemmabioupplevelsen, säger Jonas Heilesen, produktchef på Hi-Fi Klubben.
Etiketter: epson hi-fi klubben

Nyhetsarkiv