Nytt incitamentsprogram

Pressmeddelande från Toshiba:
Toshiba lanserar sitt Win Win-program i Sverige, ett nytt incitamentsprogram som ytterligare ska stötta och belöna Toshibas partners över hela Europa.

Initiativet lanserades lokalt på den franska marknaden under hösten 2014 har sedan starten dess utnyttjats av över 7000 silver- och guldpartners och resulterat i belöningar på nära 2,5 miljoner euro. Toshiba utökar nu initiativet och kopierar framgången till resten av Europa, inklusive Sverige. Utrullningen är en del av bolagets satsning på sina befintliga partners, men är också ett initiativ för att rekrytera nya partners.

– Vi är stolta över att ha engagerat oss i kanalen i hela 30 år. Win-Win-programmet är ett bevis på Toshibas stora engagemang och är utformat för våra partners. Vi försöker hela tiden hitta nya sätt att stötta och utöka vårt partnernätverk. Vi ser nu fram emot att dela med oss av våra positiva erfarenheter med Win-Win-programmet till partners över hela Europa, säger William Biotteau, europeisk kanalchef, Lifestyle Product & Services Division på Toshiba Europe GmbH.
Etiketter: toshiba

Nyhetsarkiv