iPhone-mikrofon för proffs

Sennheiser ClipMic digital och MKE2-digital kombinerar Apogees A/D omvandlingsexpertis med Sennheisers mikrofonkunskap för att ge användarna optimal ljudkvalitet på sina mobila inspelningar.

Oavsett om du är en journalist som söker en enkel ljudlösning för fältintervjuer eller är en föreläsare som vill spela in ett föredrag, då är dessa nya digitala clip-on mikrofoner från Sennheiser och Apogee genvägen till att spela in det med professionell kvalitet, anger Sennheiser.

Speciellt utformad för iOS-enheter är båda mikrofonerna försedda med en Lightningkontakt för direkt anslutning till iPhone, iPad eller iPod touch.
En analog clip-on mikrofon kräver en mic pre-amp och A/D omvandlare för att kunna spela in signalen. Alla iOS-enheter är utrustade med en inbyggd analog ingång och mic förförstärkare, som är optimerade för telefonsamtal och inte för professionell kvalitetljudinspelning.

Apogees prisbelönta mic förförstärkare och A/D-omvandling är inbyggda direkt i Clip Mic digital och MKE2 digital mikrofonerna. Dessa speciella kretsar skall ge maximal kvalitet och minimalt brus. A/D-omvandlarna har en upplösning på upp till 24bit och 96kHz.

Den perfekta kombinationen till ClipMic digital och MKE2 digital är Apogees MetaRecorder, som är den första ljudinspelningsappen för iPhone, iPad och iPod touch som erbjuder intuitiv multi-inspelning, märkning och filorganisation för alla som spelar in på fältet. MetaRecorder har stöd för 24bit/96kHz inspelningskvalitet och programvaran ger kontroll av mikrofonens ingångssignal. MetaRecorder går även att styra via Apple Watch.
Etiketter: sennheiser

Produktnyhetsarkiv