Spelplanen 2016

De nationella TV-systemen är i gungning. Allt fler överger ”gammelmedia”. Det nya medieuniversum är globalt. Ett fåtal bolag dominerar med hela världen som avsättningsmarknad. Det som blir över är sådant som har direkt koppling till territorium och språk. Men dit vill vi väl inte bli undanknuffade? Hur ska Skandinavien ta position i det nya? Vi har lyckats sätta oss på världskartan för musik och dataspel, men hur blir vi världsledare inom rörlig bild och media?

Spelplanen tar tempen i mediebranschen. Se till att hänga med du också! Boka in torsdagen den 4 februari 2016 på Rival i Stockholm.

2016 års seminarium är det 13:e i ordningen. Vi arbetar för fullt med programmet och allt eftersom delar blir klara hittar du informationen på www.spelplanen.nu, där du även kan anmäla dig.
Etiketter: spelplanen

Nyhetsarkiv