Navigator för husbil & husvagn

Garmin har lanserat Camper 660LMT-D, som en 6-tums navigator med campingspecifika funktioner som vägvarningar vid brohöjder, viktgränser och skarpa kurvor och anpassad ruttnavigering1 som tar hänsyn till storlek och vikt på din husbil eller husvagn. Camper 660LMT-D har också en omfattande databas över campingplatser och tjänster där man enkelt kan filtrera sökningen på bekvämligheter som man önskar och hitta dit.

– Nya Camper 660LMT-D har avancerade campingspecifika funktioner. Den är perfekt för alla som har husvagn, husbil eller trailer, men även i en vanlig bil när man vill känna frihet på vägarna, säger Dan Bartel, försäljningschef för Garmin International.

Säkerhet och bekvämlighet spelar viktiga roller när det gäller funktioner i Camper 660LMT-D, anger företaget, och berättar att den nya höjdprofilen visar branta lutningar längs rutten så att man vet när man måste vara extra försiktig. Röststyrd navigering ger möjlighet att säga kommandon till enheten samtidigt som man håller båda händerna på ratten och Bluetooth-teknik för handsfree finns också tillgängligt för att öka säkerheten när man kör. Camper 660LMT-D har dessutom Garmin Real Directions som guidar likt en vän med hjälp av landmärken och trafikljus.

Ytterligare funktioner som förenklar resan är Easy Road Shaping som låter användaren peka på skärmen och anpassa sin rutt så att man får med de vägar eller städer man önskar och Up Ahead som bredvid kartbilden visar ett konstant flöde av närliggande platser som bensinstationer, rastplatser och campingplatser.
Bird’s Eye och photoReal Junction View hjälper till att navigera genom komplicerade trafikplatser och Active lane Guidance visar vilken fil man skall ligga i för att komma rätt. Man kan ladda ner Smartphone Link app för att prenumerera på realtidstjänster som till exempel väderleksprognoser. Man kan också ta del av miljontals förinstallerade intressanta Foursquare-platser som restauranger, butiker med mera. Komplett med detaljerade kartor över Europa, livstids uppdateringar av trafik och karta är Camper 660LMT-D designad för att klara camparnas unika krav och livsstil. Dessutom är Camper 660LMT-D kompatibel med Garmins trådlösa backkamera BC 30 om man vill se vad som finns bakom bilen när man backar.
Etiketter: garmin

Produktnyhetsarkiv