Euronics & Solid Försäkringar

För första gången inleder Euronics ett direkt samarbete med en försäkringsgivare och valet föll på Solid Försäkringar. Med försäkringen får kunderna ett starkt skydd som ger ett tryggare köp, anger företaget.

Genom samarbetet med Solid Försäkringar erbjuder Euronics sina kunder ett omfattande försäkringsskydd som ersätter om oturen är framme och produkten går sönder. Trygghetsförsäkringen ger kunden trygghet i ett år, har inget åldersavdrag och endast en självrisk på mobiltelefoner.

– Vi är måna om att våra kunder ska känna sig trygga när de köper produkter hos oss. Valet av försäkringspartner blev Solid Försäkringar eftersom de har lång erfarenhet av hemelektronikbranschen och erbjuder ett okrångligt upplägg. Vi är glada över att teckna ett direktavtal med Solid Försäkringar eftersom de har en försäkringslösning som hjälper oss att utveckla vår affär, säger Mats Svensson, Marknadschef, Euronics AB.

Solid Försäkringar har rötterna i detaljhandeln och är en av de marknadsledande aktörerna inom produktförsäkringar på den svenska marknaden. I norden erbjuder över 6000 butiker och e-handlare företagets profilerade trygghetslösningar till sina kunder.

– Vi är glada över att Euronics har gett oss förtroendet att stå bakom deras trygghetsförsäkring. Deras beslut är ett bevis på att vi har ett starkt erbjudande som hjälper dem att stärka sina kundrelationer. Vi ökar våra marknadsandelar inom hemelektronikbranschen och har fått ytterligare ett kvitto på vi erbjuder en konkurrenskraftig försäkring på ett okrångligt sätt, säger Helen Hedvind Persson, Key Account Manager, Solid Försäkringar.
Etiketter: euronics solid

Nyhetsarkiv