Pålitlig mobil

Cat Phones har lanserat Cat B30, som en robust och funktionell telefon speciellt utformad för att användas i de tuffaste av miljöer. Cat B30 anges vara den perfekta mobiltelefonen för utomhusarbetare samt alla som behöver pålitlig röst- och textprestanda från sin mobil.

Med en IP67- (Ingress Protection) certifiering, är B30 vattentät till en meters djup, dammtät och stötsäker. Det anges också klara 1,8 meters fall på betong.
Under 2014 levererades (enligt analysföretaget CCS Insight) 650 miljoner telefoner av samma typ som B30 – den globala marknaden för denna typ av telefoner är uppenbar, särskilt i segmentet med robusta telefoner, anger Cat Phones, och berättar att fler och fler enskilda mobilanvändare och företag får problem med att telefonerna inte håller, vilket medför höga reparations- och ersättningskostnader, därför är detta ett marknadssegment som kommer att förbli mycket lönsamt.

– Cat B30 är byggd för användare som behöver en mobiltelefon som de kan lita på. Från hantverkare till jordbrukare och skogsbrukare, om din telefon behöver leverera tillförlitlig röst- och textprestanda i kombination med klassledande hållbarhet, så är Cat B30 den perfekta telefonen, säger Oliver Schulte, VD för Bullitt Mobile.

3G-telefonen Cat B30 har en 2-tumsskärm, FM-radio och MP3-spelare, 2MP kamera och plats för två SIM-kort.
Etiketter: cat phones

Produktnyhetsarkiv