Smidig actionkamera

Panasonic HX-A1 är en actionkamera för tuffa förhållanden. Kameran är 8 cm lång, 2,6 cm i diameter och väger 45 gram. Den kan monteras på bland annat hjälm, ryggsäck, cykel eller direkt på huvudet och levererar videoinspelningar i Full HD. Kameran är vattentät (upp till 1,5 meters djup) utan extra skyddshölje, stötsäker (upp till 1,5 meters höjd), samt tål kyla (ner till -10 C°) och damm.

Inbyggd WiFi gör det lätt att dela med sig till familj och vänner på sociala medier via Panasonic Image-appen. Vid inspelningar med HX-A1 kan bilden ses i ett underfönster på den trådlöst anslutna videokamerans skärm, vilket gör det möjligt att slå samman två simultant inspelade filmer till en. En helt ny värld av möjligheter kan då utforskas, anger företaget, som till exempel att filma en skidåkare från åskådarplats samtidigt som man upplever åket från skidåkarens synvinkel.

En separat funktion för infrarött ljus och ett nattläge möjliggör filminspelning vid mörka ljusförhållanden, till exempel i grottor och nattetid.
Etiketter: panasonic

Produktnyhetsarkiv