Mixerstav med purétillbehör

Braun meddelar att med hemlagad mat gjord från grunden slipper man oroa sig för onödiga tillsatser och konserveringsmedel i den färdiga rätten – istället garanteras man en fräsch, hälsosam och nyttig måltid. Nu lanserar företaget sin mest mångsidiga stavmixer någonsin – Multiquick MQ5007. Den blandar, mixar och skär och har dessutom ett praktiskt purétillbehör med vilket man snabbt och enkelt själv kan tillaga puréer, mos, soppor, barnmat och såser. Med den patenterade Powerbell-tekniken, som är formad som en bjällra, undviks skvätt och spill samtidigt som de vassa bladen i rostfritt stål skall garantera ett fint och jämt resultat.

Mixerstaven på 750 Watt har ett ergonomiskt handtag och finns i färgerna vitt och grått. Mixerstaven har 21 olika hastighetsnivåer och ett variabelt styrhjul som gör det möjligt att justera hastigheten med bara en hand. Och med mixerstavens turboknapp kan man finjustera. Med stavmixern medföljer en 0,75 liters blandkanna, purétillbehör och ballongvisp. Alla skärblad är i rostfritt stål och tål maskindisk.

I Multiquick 5-serien ingår ytterligare två varianter av stavmixrar. Med MQ5137 medföljer utöver purétillbehöret även ett hacktillbehör som på några sekunder hackar kött, hårdost, nötter, örter och rotfrukter. Med MQ5177 medföljer dessutom en matberedare och ett speciellt skärblad som skivar potatis och andra rotfrukter till pommes frites-form.
Etiketter: braun

Nyhetsarkiv