QUAD-HD display

MMD, teknikföretaget som marknadsför och säljer Philips skärmar, har lanserat 32-tumsskärmen Philips BDM3270QP som en skärm som ökar användarnas produktivitet och erbjuder en enastående tittarupplevelse med hög grafik och levande bilder.

Philips QHD-skärmen (Quad High Definition) har en upplösning på 2560 x 1440 pixlar (vilket är fyra gånger mer än 720p). Skärmen anges leverera utmärkt färgåtergivning med 1,074 miljarder färger och 12-bitars intern färghantering. Användare skall få mjuka, naturliga färger utan graderingar och färgränder. Skärmen har även Philips senaste flimmerfria teknik, som reglerar ljusstyrkan för användare.

– Philips 32-tumsskärm är perfekt för användare som är trötta på att jobba på små skärmar med låg upplösning. Större arbetsyta och utmärkt QHD-upplösning är inte bara till för grafiska designers, CAD-designer och arkitekter. Philips BDM3270QP passar alla som regelbundet jobbar med vanliga kontorsapplikationer och söker verktyg som effektiviserar jobbet för dem, säger Frank Olsson, Nordenansvarig för MMD och AOC.

Med anslutningar som DisplayPort (för dataöverföringar upptill 10,8Gbps), HDMI och Dual link DVI slipper användare bildfördröjningar. Inbyggda högtalare förhöjer tittarupplevelsen ytterligare och med hjälp av MultiView-teknik kan användare arbeta med innehåll från två olika enheter parallellt på samma skärm. Tack vare skärmens MHL-stöd kan användare även strömma mobilt innehåll på skärmen, medan mobilen laddas. SmartErgoBase-funktionen gör att skärmen enkelt kan anpassas efter användarens sitthöjd.
Etiketter: philips mmd

Produktnyhetsarkiv