Kontorskaffemaskin

Aguila 220 från Nespresso är speciellt utvecklad för kontor och hotell/restauranger med höga krav på kvalitet och prestanda, anger företaget, och meddelar att maskinen fulländar kaffeupplevelsen genom att kombinera yrkesskicklig baristatradition med den senaste tekniken.

– Oavsett var vi befinner oss - på vår arbetsplats, på resande fot eller vid ett krogbord strax efter avslutad måltid - har det blivit en självklarhet att kunna bli erbjuden en kopp välsmakande kaffe. Vår nya maskin Aguila 220 är som en liten kaffeexpert med stor kapacitet, säger Eva Helmersen, vd för Nespresso Business Solutions.

Den kompakta maskinen är försedd med två brygghuvuden, är beredd för vatten upp till 93°C värme och rymmer fem liter färsk mjölk. Resultatet anges bli ett gourmetkaffe med perfekt mjölkskum. Aguila 220 innehåller 12 automatiska kafferecept och genom ett enkelt knapptryck är det bara att välja mellan Cappuccino, Latte Macchiato, Espresso, islatte eller åtta andra favoriter.

Tack vare att Aguila 220 är utrustad med förebyggande daglig semiautomatisk rengöring och sköljning samt har två energisparlägen på 50 respektive 95 procent är den både underhålls- och miljövänlig, enligt Nespresso, som menar att Aguila 220 är den idealiska kaffemaskinen för volymkrävande verksamheter där det måste gå fort att göra en perfekt kopp kaffe.
Etiketter: nespresso

Nyhetsarkiv