Fotoalbum på minuter

Pressmeddelande från Tura Scandinavia:
Mitsubishi Electric lanserar en digital skrivare för omedelbar utskrift av fotoalbum med hög kvalitet. Attraktiva hårda pärmar, som är avsedda att användas i kombination med CP-W5000DW dubbelsidig skrivare. Det som gör dessa fotoalbum så övertygande är att konsumenterna kan designa, skriva ut och skapa sina egen personliga album direkt i butiken på bara några minuter.

Personliga fotoalbum har blivit mycket populära, med många online-webbplatser som erbjuder denna tjänst. Leverans direkt i butiken med Mitsubishi Electrics utskriftsteknik som ger enastående skärpa, kontrast och färg på utskrivna fotografier. Efter utskrift på dubbelsidigt fotofinish papper binds sidorna in med hårda omslag. Inga verktyg behövs. Fotoalbumet är omöjlig att skilja från de som produceras av betydligt större, dyrare och mer arbetskrävande maskiner.

Fotoalbum kan utformas och designas med hjälp av Mitsubishi Kiosk programvara eller PS Studio. Det är också möjligt att använda andra program, så länge utskrifter passar inom det markerade omslagets storlek. För W5000DW skrivare finns Windows och Mac drivrutiner När de utformade sidorna har skrivits ut, häftas de tillsammans främre och bakre försättsblad innan inbindning.

De hårda omslagen finns i flera färger och utförande och i 3 format. 20cm x 30cm och kvadratformat i 15cm x 15cm och 20cm x 20cm.

– Nu kan varje återförsäljare och fotostudio göra omedelbara fotoalbum och inte längre behöver hänvisa kunder till internet och lång leveranstid. Den konkurrenskraftig prissättning av skrivaren och introduktionspaketet gör det möjligt för företag att göra utmärkt god förtjänst på försäljningen av de nya fotoalbumen tillsammans med resten av Mitsubishi photogift produkter, säger Carl-L. Eriksson på Tura Scandinavia AB.

Nyhetsarkiv