Laptop med Ultra HD-skärm

Toshiba har lanserat nya P-serien bestående av tre 15,6-tummare - Satellite P50-C, P50D-C och P50t-C - varav den sistnämnda levereras med 4K Ultra HD-skärm (3840 x 2160 pixlar). P-serien har guldborstat aluminiumchassi och är 15 procent tunnare än sin föregångare från 2014.

Toshiba använder sig av skärmtekniken IGZO som anges avsevärt förbättra batteritid, pekkommandon och betraktningsvinkel. Både P50-C och P50t-C levereras med upp till femte generationens Intel Core i7-processorer för förbättrad svarstid, batteritid, användning av 3D-grafik och video- och fotoredigering. Båda modellerna kan även utrustas med upp till Nvidia GeForce GTX 950M-grafik. P50D-C är byggt med A10 APU-processorer och AMD Radeon R6-grafik för förbättrad HD-streaming och online-gaming.

Från kvartal fyra levereras P50-C och P50t-C med Windows 10 förinstallerat.
Ultra HD-modellen levereras med Toshibas ChromaTune-kalibrering som möjliggör justering av skärmens färgtemperatur och skall säkerställa att skärmen levererar ett naturligt färguttryck. Den levereras även med Toshibas förinstallerade ChromaTune-mjukvara där användaren kan välja optimal färgrymd för diverse multimedia och olika program som körs på skärmen. I kombination med den högupplösta skärmen levereras Ultra HD-modellen med högtalare från Harmon Kardon och DTS Sound.
Etiketter: toshiba

Produktnyhetsarkiv