Boxer-Robert kommer tillbaka

Pressmeddelande från Boxer:
Efter en flera år lång frånvaro så har den kända profilen äntligen återfunnits; dock väldigt långt hemifrån. Robert blev en känd karaktär under senaste decenniet då han lärde svenska folket om digital-TV, men sen så försvann han helt plötsligt från rutan. Efter att ha sökt jorden runt har han hittats några mil utanför Los Angeles. En plats där han kunnat ta sig en rejäl funderare kring framtidens underhållning, utvecklat ett friare tänkande och blivit radikal TV-frihetskämpe.

– Min övertygelse är tydlig; du ska ha maximal frihet att titta på vad du vill, var du vill, när du vill. Det här med bindningstider menar han ska vara helt valfritt. Och startavgifter, det måste slopas helt, säger Boxer-Robert i en kommentar.

Robert, eller Bobby som han kallas av sina amerikanska vänner, har framförallt inspirerats av nöjesindustrin i Hollywood, all ny teknologi från Silicon Valley och inte minst den fria livsstilen som finns på den amerikanska västkusten. Och med sina nyvunna erfarenheter så tänker han nu återvända hem till Sverige för att fortsätta kampen för ett friare TV-tittande.

Roberts återkomst kan bevittnas i kampanjen “Bobby’s back!” som hade premiär 21 september.

Sedan 1 september har Boxer genomfört tre stora förändringar för tittarna:
* Titta var du vill
De som tecknar ett av Boxers basabonnemang eller redan har ett basabonnemang till ordinarie pris får alltid möjlighet att utan extra kostnad registrera fyra extra enheter (t ex surfplatta och smartphone) utöver TV-apparaten.
* Aldrig mer startavgift
Från och med 1 september försvinner startavgiften från alla basabonnemang. Det innebär att alla som tecknar abonnemang framöver slipper en kostnad på 695 kronor, en avgift som skapar onödiga trösklar för kunder att välja Boxer.
* Med eller utan bindningstid
Många vill idag variera sitt tittande och de kanaler och program de vill titta på, det är en utveckling vi välkomnar. Dessutom vill tittarna själva välja hur länge de skall vara kunder. Boxer fortsätter att erbjuda flexibla kanalvalspaket, men kommer nu även att ge dem som vill möjligheten att köpa abonnemang utan bindningstid. Självklart kommer de som önskar fortfarande att kunna teckna sig på ett abonnemang med bindningstid, för att t ex få en subventionerad digital-tv-box eller för att helt enkelt få ett specialerbjudande.
Etiketter: boxer

Nyhetsarkiv