”BIG” – En ny standardinverter

LG har lanserat två nya storlekar av sin Standard Inverter, UU70 och UU85, som tack vare sin höga kapacitet kallas Standard Inverter ”Big”. Detta är ett komplett system som ger värme på vintern och kyla på sommaren – allt i ett och samma system. Den maximala värmekapaciteten är 29,7kW och de bibehåller en hög värmekapacitet även vid låga utomhustemperaturer.

– Vi är mycket glada att kunna bredda vår portfölj av kommersiella kyla- och värmeprodukter med nya ”Big” som vi kallar den. Vi ser det största användningsområdet som 0-10 voltstyrning för värme/kyla i ventilationen. Men den kan också användas som kanalinnedel eller som en utedel i en synchro-lösning med upp till fyra innedelar. Därmed ser vi att det är en väldigt flexibel produkt med otroligt många användningsområden, säger Stefan Lögdberg, nordisk säljchef för Air Conditioning and Energy Solutions på LG Electronics.

Nya ”Big” har som övriga LG Standard Inverter tryckstyrning, vilket innebär att den har en trycksensor som direkt analyserar och kontrollerar trycket i utomhusenheten för att förbättra kompressorns precision och effektivitet. Tryckstyrningen leder därmed till en snabbare och mer effektiv kylning och uppvärmning. Den hjälper dessutom till att öka kompressorns livslängd och försäkra en stabil prestanda i alla typer av väderförhållanden, anger LG.
Etiketter: lg

Nyhetsarkiv