Sappa utökar sitt utbud

Pressmeddelande från Sappa:
Sappa har tecknat nya avtal om att distribuera nya kanaler och har lagt till ett nytt kanalpaket i sitt utbud från den 23 september 2015.

Vilka nya kanaler kommer att finnas i Sappas utbud?
Fox HD är nya TV-kanalen för dig som älskar underhållning. Den erbjuder nya och prisbelönta serier såväl som välkända och klassiska kultserier. Kanalen kommer finnas tillgänglig i kanalpaketen Sappa Mest + HD, Sappa Mycket + HD och vara valbar i Sappa Tio och Sappa Fem.

Fight Sports är vår nya sportkanal med världsberömda Championship Boxing, World Titel Championship Boxing, MMA, Championship Kickboxing och sporter som Sumo, Karate, Judo etcetera. Kanalen kommer finnas tillgänglig i kanalpaketen Sappa Mest + HD, Sappa Sport och vara valbar i Sappa Tio, Sappa Fem. Den går också att köpa styckvis för 79 kr/mån.

YLE 1, YLE 2 är två nya finska kanaler. De kommer finnas tillgängliga i vårt nya kanalpaket Sappa Finska, i Sappa Tio och Sappa Fem. De går också att köpa styckvis för 39 kr/mån. Kanalplats: 157 och 158.

Vilket nytt kanalpaket kommer att finnas i Sappas utbud?
Sappa Finska – vårt nya kanalpaket med kanalerna Yle1, Yle2 samt TV Finland. Paketet kostar 49 kr.

– Vi fyller på med fyra nya kanaler och ett nytt kanalpaket vilket gör att vi kommer att ha över 170 kanaler i vårt utbud. Det tycker vi är helt fantastiskt. Och vi gör det för att möta våra kunders och marknadens önskemål. Sappa fortsätter att växa och vi vill ständigt utöka vårt breda utbud med kvalitativa kanaler för smaker som passar alla, att njuta av sport och underhållning i kvalitativt format är svårslaget, tycker både vi och våra kunder, säger Sappas VD Hasse Svensson.
Etiketter: sappa

Nyhetsarkiv