Project Morpheus blir PlayStationVR

Pressmeddelande från Sony:
Sonys satsning på virtual reality har hittills gått under namnet Project Morpheus. Inför spelmässan Tokyo Game Show berättade Sony att det officiella namnet nu är bestämt. PlayStationVR är det som kommer att ta TV-spelsupplevelsen till nästa nivå.

– Namnet ”PlayStation VR” uttrycker inte bara en helt ny upplevelse från PlayStation där spelarna får träda in i spelens virtuella världar. Det speglar också vår strävan efter att låta dem ta del av den här fantastiska upplevelsen samtidigt som de får en känsla av igenkänning, säger Masayasu Ito, EVP, Division president of PS Product Business och VP, Software Design Division.

För att leverera uppslukande upplevelser som bara är möjligt med virtual reality kommer Sony PlayStation fortsätta att förbättra olika aspekter av hårdvaran och arbeta tillsammans med tredjepartsutvecklare och utgivare samt SCE Worldwide Studios.
Etiketter: sony

Nyhetsarkiv