Tunna & tåliga mobilskal

Tech21 har lanserat sin nya Evo-serie för Samsung Galaxy S6 och S6 Edge på den svenska marknaden. Evo-serien är skapad i det nya, lättare materialet FlexShock för ett stöttåligt skal i minimalistisk och mer slimmad design.

Evo-serien är nästa steg i utvecklingen av stöttåliga skydd för mobila enheter från Tech21. Alla skydd är integrerade med det vetenskapligt framtagna hybridmaterialet FlexShock som verkar genom att absorbera, skingra och avleda den kraft som uppkommer vid stötar, anger företaget, och berättar att FlexShock är ett formbart lättviktsmaterial som är optimerat för att klara tuffa påfrestningar och hårda stötar. Tech21s Evo-serie är 30 procent tunnare än tidigare modeller och finns i flera färger.

– Med varje ny generation telefoner går utvecklingen mot tunnare och lättare produkter. Därför är det väldigt kul att kunna presentera produkter som följer denna evolution. Evo-serien är 30 procent tunnare än tidigare och erbjuder slimmade lättviktsskal. Men med samma exceptionella stötskydd som tidigare, säger Håkan Sahlén, Business Developer på Cenor Nordic, som distribuerar Tech21.

Tech21 Evo-serie lanseras först till Samsung Galaxy S6 samt S6 Edge och finns i två modeller – minimalistiska och slimmade Evo Check samt heltäckande Evo Wallet.
Etiketter: cenor nordic tech21

Produktnyhetsarkiv