SweDeltaco ny distributör för ZyXEL i Norden

Pressmeddelande från SweDeltaco:
SweDeltaco har slutit avtal med ZyXEL för distribution av ZyXEL-produkter i Norden. Produkterna kommer att distribueras från lagret i Tullinge till återförsäljare i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

ZyXEL är en av världens ledande utvecklare och tillverkare av nätverksprodukter för små och mellanstora företag och privatpersoner samt tjänsteleverantörer med fokus på innovativa, kvalitativa och prisvärda produkter.

ZyXEL, som grundades 1989 i Taiwan, är idag ett globalt företag som har cirka 3000 medarbetare och är den största leverantören av brandväggar till små och medelstora företag (enligt Infonetics Research, levererade enheter – enheter för integrerad säkerhet i klassen 500-1499 dollar, EMEA, januari 2013–juni 2014.)

– De senaste åren har vi arbetat fokuserat med att bredda vår kundbas och distribution på den nordiska marknaden. Vi har vuxit snabbt, särskilt mot företagsmarknaden, och nu är det dags för nästa steg. SweDeltaco är med sitt breda återförsäljarnätverk och nordisk täckning rätt val för oss, säger Petter Spector, Nordisk Marknadschef på ZyXEL.

– Det känns väldigt spännande att erbjuda ZyXELs innovativa produkter till våra kunder. De senaste åren har vi fokuserat på att bredda vårt sortiment av nätverksprodukter med fler världsledande varumärken och i och med detta avtal stärker vi vårt produktsortiment ännu mer, säger Siamak Alian, VD och Inköpschef på SweDeltaco AB.

Till en början finns ca 100 artiklar, däribland ZyXELs brandväggar, tillgängliga i SweDeltacos webbshop och sortimentet kommer sedan kontinuerligt utökas.
Etiketter: zyxel swedeltaco

Nyhetsarkiv