Spelheadset & gatulurar

Creative har lanserat Draco HS880 Gaming Headset, som ett professionellt justerat, tåligt och bekvämt headset för realistiskt spelljud med explosiv bas, som kan förvandlas till ett par gatsmarta hörlurar när den flexibla bruseliminerande mikrofonen kopplas ur.

Creative Draco HS880 Gaming Headset anges ha en kraftig konstruktion och ett par finstämda stora neodymiumelement som kan skapa så realistiska spelljud och explosiv bas att spelare kommer häpna, och dess fullstora heltäckande hörselkåpor i mjukt konstläder skall ge överlägsen komfort för långvarig användning.

Creative Draco HS880 Gaming Headset har en löstagbar bruseliminerande mikrofon, och den mycket effektiva bruselimineringen minskar avsevärt bakgrundsljud för klar och exakt återgivning av tal, anger företaget. Kopplar man loss mikrofonen så förvandlas headsetet genast till ett par gatsmarta hörlurar som skall leverera fantastisk digital musikuppspelning från portabla medieenheter.
Etiketter: creative

Produktnyhetsarkiv