USB-minne med dubbelkontakt

Kingston har lanserat DataTraveler microDuo 3C USB-minne, med dubbla gränssnitt, som fungerar med både standard USB typ-A (3,1, 3,0, 2,0) och USB Type-C portar. USB Type-C är en ny standard med en bakåtkompatibel kontakt, som gör det möjligt för smalare och mer eleganta enheter i framtiden. Det gör att en enda port kan fungera som en punkt för överföring av data, videoutgång, laddning och även kraft för kringutrustning.

Datatraveler microDuo 3C anges vara ett perfekt sätt att ge upp till 64GB extra lagringsutrymme för senaste modellerna av smartphones, surfplattor och Mac samt är bakåtkompatibel med den nuvarande generationen.

Detta snabba och enkla plug-and-play minne erbjuder USB 3.1 prestanda med läshastigheter på upp till 100MB/s och skrivhastigheter på upp till 15MB/s.

– Datatraveler microDuo 3C har dubbla gränssnitt som rymmer både USB typ-A och USB typ-C-portar för att ge användarna enkel tillgång till det senaste USB-gränssnittet, säger Mikael Johansson, affärsutvecklare för Kingston Sverige.

Etiketter: kingston

Produktnyhetsarkiv