Utbildningscenter för värme- och kyla

Panasonic Heating & Cooling har öppnat upp ett nytt utbildningscenter för professionella installatörer, återförsäljare, konsulter och arkitekter inom värme- och kylbranschen. Panasonic Pro Academy är utvecklat för att ge samarbetspartners ökad kunskap och inspiration kring värme- och kyllösningar, samt hur dessa bäst används i olika miljöer och applikationer. Målet med utbildningarna är att deltagarna ska utvecklas i sin roll som experter, kunna installera mer effektiva klimatsystem och öka servicen till sina kunder.

Utbildningarna i Panasonic Pro Academy innehåller både teoretiska och praktiska moment. För att de praktiska momenten ska vara så verklighetsbaserade som möjligt finns alla Panasonics nyckelprodukter installerade och driftsatta på plats i utbildningscentret i Stockholm, så att deltagarna kan testa och laborera med systemen. Bland dessa finns exempelvis programvaran Panasonic Smart Cloud som gör det möjligt att enkelt övervaka och styra klimatanläggningar oavsett var du befinner dig.

– Vi vill kunna erbjuda alla våra partners möjlighet till mer specifik kunskap och inspiration om våra värme- och kyllösningar samt visa på bredden av de användningsområden och möjligheter som finns idag. Utbildningen kommer i slutändan att betyda att våra användare får klimatsystem som är ännu mer effektiva, säger Manuel Serrano, ansvarig för utbildningen vid Panasonic Pro Academy.

Panasonic har idag ett av marknadens bredaste utbud av värme- och kyllösningar för energieffektiva klimatsystem. Det finns flera olika applikationsområden samt avancerad programvara och teknik för att övervaka och styra systemen.
De nya utbildningarna kommer att genomföras cirka en gång per vecka. De planeras utifrån behov och det finns möjlighet att skräddarsy utbildningarna efter specifika önskemål. Anmälan till utbildningarna görs enkelt via medlemskap i Panasonic Pro Club på www.panasonicproclub.com.

Om Panasonic Heating and Cooling
Panasonics första luftkonditioneringssystem lanserades år 1958. Med export till fler än 120 länder och fler än 200 miljoner sålda enheter är Panasonic ett av de ledande företagen i branschen. Panasonic har fyra kategorier lösningar för uppvärmning och kylning av bostäder, kontor och industrilokaler.
Etiketter: panasonic

Nyhetsarkiv