Boxer TV slopar alla krångligheter

Pressmeddelande från Boxer:
TV-marknaden och konsumenternas tittande förändras snabbare än någonsin. För att möta den förändringen gör Boxer om sitt erbjudande till TV-tittarna.
Under en längre tid har trenden varit tydlig. TV är inte vad TV en gång var. Det handlar inte längre bara om den klassiska TV:n med en särskild plats i vardagsrummet, utan också om innehåll som man kan titta på när, var och hur man vill och framförallt på tittarnas villkor.

– När Boxer en gång startade stod vi för enkelhet och valfrihet. Nu tar vi tillbaka den positionen och vi börjar med tre områden som vi vet betyder mycket för tittarna, säger Boxers VD Jonas Lönnquist.

Som ett första steg genomförs tre stora förändringar från och med 1 september.

Titta var du vill
De som tecknar ett av Boxers basabonnemang eller redan har ett basabonnemang till ordinarie pris får alltid möjlighet att utan extra kostnad registrera fyra extra enheter (till exempel surfplatta och smartphone) utöver TV-apparaten.

Aldrig mer startavgift
Från och med 1 september försvinner startavgiften från alla basabonnemang. Det innebär att alla som tecknar abonnemang framöver slipper en kostnad på 695 kronor, en avgift som skapar onödiga trösklar för kunder att välja Boxer.

Med eller utan bindningstid
Många vill idag variera sitt tittande och de kanaler och program de vill titta på, det är en utveckling vi välkomnar. Dessutom vill tittarna själva välja hur länge de skall vara kunder. Boxer fortsätter att erbjuda flexibla kanalvalspaket, men kommer nu även att ge dem som vill möjligheten att köpa abonnemang utan bindningstid. Självklart kommer de som önskar fortfarande att kunna teckna sig på ett abonnemang med bindningstid, för att till exempel få en subventionerad digital-TV-box eller för att helt enkelt få ett specialerbjudande.

Sammantaget ger dessa förbättringar Boxers kunder en stark möjlighet att forma sitt TV-tittande hos Boxer på ett sätt som passar dem och det är de första stegen mot frihet för TV-tittarna.

– Vi måste vara modiga och bryta oss loss från hur vi traditionellt har jobbat som TV-leverantör, nu ställer vi oss på tittarnas sida och kämpar för deras frihet, säger Jonas Lönnquist.
Etiketter: boxer

Nyhetsarkiv