Bärbart solcellsljus

Den bärbara solcellslampan Schneider Electric TS 120S ger ljus när det som mest behövs, samtidigt som den passar på att ladda mobiltelefonen.

TS 120S anges vara både energieffektiv och miljövänlig, perfekt att använda året runt: i garaget, snickarboden, båten, husvagnen – var som helst där det allt som oftast oförberett saknas ljus. Beroende på om man använder ett lågt sken, ett mediumsken eller ett fullsken så lyser lampan 6, 12 respektive 48 timmar – på en dags laddning.

TS 120S har en krok och kan hängas i taket, men kan även ställas på bordet och golvet, lutas mot väggen eller bäras. En smart funktion är att lampan även fungerar som laddare för upp till fem mobiltelefoner, via integrerade USB-portar.

Tester visar att TS 120S tål tuffa tag, bland annat klarar den att tappas från 1,5 meter höjd och skulle den av misstag råka hamna i vatten kan den ligga kvar i en timme på upp till en halvmeters djup utan att skadas, anger Schneider Electric.
Solpanelen har fem meter kabel, LED-belysning och som namnet antyder skapas ett ljusflöde på 120 lumen.
Etiketter: schneider electric

Nyhetsarkiv