Sladdlös gräsklippare går länge

G-Force Tools, ett ledande varumärke inom trädgårdsutrustning som specialiserat sig på trädgårdsverktyg och högtryckstvättar, har lanserat sin sladdlösa gräsklippare på den svenska marknaden.

G-Force gräsklippare är utrustad med ett 36V litiumjonbatteri som ger lång klipptid, vilket gör den både användarvänlig och miljövänlig, meddelar företaget, och tack vare OptiCut intelligent power on demand, som väljer optimal effekt för att få rätt klippning, skall man få upp till 66 procent längre batteritid.

Den centralt placerade inställningsenheten ger snabb och exakt justering av klipphöjden. Gräsklipparen har en 45 liter stor behållare för uppsamling av gräs samt en indikator som visar mängden gräs i behållaren. Om man föredrar att finfördela klippet direkt i gräsmattan, tar man bort uppsamlaren och använder mulching-insatsen.

När man är klar med klippningen är gräsklipparen enkel att ställa undan tack vare det fällbara handtaget med excentergrepp som ger snabb och enkel förvaring och greppet på ovansidan som gör den enkel att lyfta och transportera.
Etiketter: g-force

Nyhetsarkiv