Regn & smutsskyddad Doro

Doro har lanserat PhoneEasy 530X som en enkel och tålig mobiltelefon som klarar lite av varje. Modellen är IP54-klassificerad och därför damm- och stänksäker, vilket gör den perfekt för såväl seniorer som för hantverkare och andra yrkesgrupper som har behov av en mobil som står emot damm och tål en regnskur. Doro PhoneEasy 530X är dessutom utrustad med en 2 megapixelkamera med blixt och videofunktion, ett enkelt mail-program samt väderprognos på startskärmen.

Doro PhoneEasy 530X är efterföljaren till den robusta Doro PhoneEasy 520X, och nytt är att mobiltelefonen är IP54-klassificerad.

– Vi har utvecklat Doro PhoneEasy 530X till personer i behov av en mobiltelefon som tål lite extra. Det kan exempelvis vara aktiva seniorer, som tillbringar mycket tid ute i naturen eller som bara vill ha en telefon som de vet är pålitlig och tål att tappas eller bli blöt, säger Camilla Nilsson, Nordisk Marknadschef Doro AB.

Förutom IP54-klassificeringen har Doro PhoneEasy 530X uppgraderats på en rad punkter: Den har en större skärm än sin föregångare (2.4” jämfört med 2”), väderprognos på startskärmen, ett enkelt mail-program plus att den är HD Voice-certifierad. Telefonen är dessutom utrustad med en 2 megapixelkamera med blixt och video.

Precis som alla andra Doro-telefoner har modellen extra högt och tydligt ljud, och den robusta och enkla designen ger användaren ett stadigt grepp då gummiränderna på baksidan förhindrar att telefonen glider ur handen, anger företaget. De förhöjda och tydligt separerade knapparna skall göra det enklare att undvika feltryckningar

Doro PhoneEasy 530X har också en stark ficklampa som kan tändas och släckas via en knapp på framsidan av mobiltelefonen.

Telefonen har också stöd för Doros egna molnbaserade tjänst, My Doro Manager, så att telefonen kan fjärrstyras från en dator. Det ger användaren och dess familj möjlighet att uppdatera telefonens innehåll och inställningar via internet.
Etiketter: doro

Produktnyhetsarkiv