Prisat designteam hos Bosch

Robert Sachon och Bosch designteam av hushållsapparater tog hem årets titel på Red Dot Design Award 2015. Hederstiteln, Red Dot: Årets designteam, är en bekräftelse på gruppens konsekventa och enastående designprestanda under åren.

Robert Sachon har under de senaste tio åren varit ansvarig för designavdelningen på Robert Bosch Hausgeräte GmbH, och har under denna tid målmedvetet format utseendet av hushållsapparaterna inom varumärket Bosch.

Utöver utvecklingen av formspråket har han även fokuserat på att integrera flera tekniska innovationer och drivit utvecklingen av produkternas trådlösa anslutning. Det mest framträdande exemplet på detta, som lanserats med framgång på marknaden i USA och kommer till Norden 2016, är ugnarna från den nya serien Series 8. Utmärkelsen ”Årets designteam” har genom åren använts som en markör för designteam som förtjänat en position och ett rykte för utmärkt produktdesign. Fler än 200 stycken ”Red Dot” och ”Red Dot: Best of the Best” utmärkelser dokumenterar Robert Sachons unika framgångssaga, anger företaget, och berättar att tidigare vinnare inkluderar företag som Apple, Porsche och BMW.
Etiketter: bosch

Nyhetsarkiv