Diskmaskin som eliminerar efterpolering

Miele Professional lanserar den första specialdiskmaskinen med färskvattensystem för glas och bestick. Modellen PG 8058 Brilliant skall ge perfekta resultat - utan efterpolering - och rekommenderas av vinglastillverkaren Riedel. Tack vare hög kapacitet och snabbhet anges den nya proffsdiskmaskinen vara perfekt för restaurangkök, caféer och barer.

Utöver de två ventilerna för kall- och varmvatten är den nya diskmaskinen utrustad med en tredje anslutning för AD-vatten (avmineraliserat vatten). Vattnet används i den sista sköljningen i det nya programmet ”Glas special”, som med en disktemperatur på max 50°C möjliggör en extra skonsam rengöring. AD-vattnet gör också att det inte bildas fläckar på glas och bestick och på så vis behövs ingen efterpolering.

Ytterligare en fördel är de korta programtiderna för vilka en anslutning till tre-fas ström och 65-gradigt varmvatten behövs. Programmet ”Superkort” tar bara fem minuter, vilket förbättrar diskkapaciteten per timme och ökar flexibiliteten genom att det går att diska två korgar samtidigt på fem minuter. Diskbackar med måtten 50 x 50 cm som hittills bara har kunnat användas i tankdiskmaskiner passar perfekt i den nya diskmaskinen, och PG 8058 Brilliant klarar upp till 40 diskomgångar (80 backar) om dagen.

Ännu mer komfort erbjuder AutoClose. En funktion som ser till att luckan stängs automatiskt före programstart.

Diskmaskinen har centralt placerad display i rostfritt stål och via touchknappar kan man välja mellan 13 olika program. De tre mest använda programmen kan sparas som favoriter och väljas med en snabbvalsknapp.
Etiketter: miele

Nyhetsarkiv