Ny Pro Runner-serie

Lowepro har uppdaterat sin populära Pro Runner-serie. De nya ryggsäckarna får namnet Pro Runner II och anges vara anpassade för moderna fotografers nya behov, med till exempel en speciell plats för både bärbar dator, läsplatta och ritplatta.

– Dagens fotografer bär med sig en hel del tekniska prylar utöver kamerautrustningen. Dessa nya versioner av ryggsäckar ger ännu större skydd av utrustningen och har flera fack för ömtålig utrustning, som dator, iPad, ritplatta med mera samtidigt som storleken är godkänd som handbagage, säger Kirstine Lindholm, produktchef hos distributören Focus Nordic,

De nya ryggsäckarna, som finns i tre storlekar, har en väl skyddad del för kamerautrustning, Lowepros patenterade inbyggda regnskydd, och remmar för att fästa säcken ovanpå till exempel en resväska. På utsidan finns fickor/fästen för vattenflaska, stativ med mera.
Etiketter: focus nordic lowepro

Produktnyhetsarkiv