SoundLink Mini II med fler funktioner

Bose har lanserat nästa generations SoundLink Mini Bluetooth-högtalare, som den mest funktionsrika och mobila SoundLink-högtalaren någonsin. SoundLink Mini II har uppdaterats med högtalartelefon för att kunna ta emot samtal utan hörlurar, längre batteritid som klarar en hel dags (10 timmar) lyssnande, multianslutning för telefon och surfplatta, samt röstmeddelanden som gör ihopparningen enkel. Dessutom levererar den det kraftfulla, verklighetstrogna ljudet som gjort den till världens mest kända minihögtalare, anger företaget.

– Den första SoundLink Mini överraskade verkligen. Det finns ingen liknande högtalare på marknaden och den har ett ljud som fortsätter att förvåna. Våra ingenjörer har sett till att den har samma prestanda som förut – och lagt till nya sätt att använda den på, säger Jack Yu, produktchef för Bose SoundLink-högtalarna.

Det går att ansluta två Bluetooth-enheter samtidigt, så att man kan spela upp musik eller annat innehåll från telefonen och surfplattan. SoundLink Mini II lagrar de åtta senast använda Bluetooth-enheterna i minnet så att de inte behöver paras ihop igen.

Högtalaren har samma kompakta storlek som föregångaren – den väger 668 gram och är 5,1 cm hög, 18 cm bred och 5,8 cm djup.

– Soundlink Mini II är ännu ett exempel på vårt detaljfokus. Det trådlösa finns överallt - men vi har förbättrat tekniken så att den låter bättre, har bättre design och är lättare att använda - vårt fokus ligger alltid på det här området. Kombinationen av SoundLink Minis fantastiska ljud och utseende med nya funktioner som är enkla, intuitiva och briljant utförda öppnar ett nytt kapitel i vår historia, säger Jack Yu.
Etiketter: bose

Produktnyhetsarkiv